söndag 21 mars 2010

Istiden

I have no idea where these guys came from, or if they still are alive or something. All i know is that they are an awesome screamo-band from somewhere in sweden and that you should give them a listen.

Myspace,
S/T

6 kommentarer:

 1. När man ser sådant band i svergie blir man mer pepp att starta ett band ! Men FAn jag känner ingen som gillar musik som jag :P

  SvaraRadera
 2. vi har ju ett par aktiva band atm som tex suis, footmen och pesanteur! mitt band är på g också, asnice. det svåraste är som du sa, att hitta likasinnade :(

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Vad heter din band? har ni Myspace ännu? Men jag har börjat tänka bli mer att börja lära mig spela Gitarr och Bas ,Jag är mer inne i skriket och skriva känslosamma texter. Jag har fortfarande tid att lära mig sånt även om jag är snart 18 år så kan jag starta egen projekt och se hur det går till. kanske hittar folk som gillar samma musik som jag på processen eller låter det som en dålig idé?

  SvaraRadera
 5. myspace.com/lokrume, dock har vi inget seriöst uppe än så. nää, bara att börja leta om man vill spela! det finns säkert någon som lyssnar på emo/screamo, man vet aldrig!

  SvaraRadera
 6. Sant, jag tittade/lyssnade på eran myspace, låten som ni la upp hade ett skön gitarr riff, men bäst var det inte (A) men ni kommer lyckas bara fortsätt med det ni gör =)

  SvaraRadera