tisdag 13 januari 2009

mewithoutYouIndieish band, very known band. Plays awesome music though. Singer owns, guitar is nice, drums are sweet=awesomeness. Made four albums so far, about 10~ songs on each album. Also this was requested, so here you go. Check em out if you havent heard them.

[A --> B] Life
Brother, Sister
Catch For Us The Foxes
I Never Said That I Was Brave

3 kommentarer:

 1. när jag satt och arbetade vid datorn i skolan häromdagen hörde jag plötsligt nån låt från brother, sister-plattan (som jag för övrigt äger) från datorn bredvid. det var en väldigt trevlig överraskning, trodde inte att bra musiksmak existerade på min skola. för övrigt förtjänar deras instrumentation utöver gitarren och trummorna att nämnas, som harpan och dragspelet och gud vet vad de använder för instrument på senaste skivan, kolla bara livevideos på t ex in a sweater poorly knit på youtube, helt underbart. jag och mitt ex planerade att åka och se dem i amsterdam för ganska exakt två år sedan, ångrar som fan att det aldrig blev av.
  deras låttexter är för övrigt i världsklass trots att varenda ord handlar om gud och jesus, och de är helt enkelt ett av världens absolut bästa band någonsin, och har varit bland mina favoriter sedan snart 3 år tillbaka.

  detta SKA varenda människa som läser bloggen ladda ner och lyssna på, eller better up gå och köpa alla deras skivor. det borde för övrigt jag också göra, känns som att jag borde ha införskaffat hela deras diskografi för länge sen.

  SvaraRadera
 2. wall of text hits you for 1337 damage

  instämmer, de är så jävla bra ibland alltså. alla borde höra dem

  SvaraRadera
 3. jag laddade ner detta nyss och måste säga att det är fantastiskt. jag brukar oftast lyssna på screamo eller så men detta var riktigt bra!

  SvaraRadera